Klank en Kleur in Lochemse Kunstfactor – meer dan tekenen alleen

Op vrijdagmiddag 21 februari a.s. kunt u kennis maken met Josée van der Staak in de Lochemse Kunstfactor (het voormalige gemeentehuis), Markt 3 te Lochem. Josée is tekentaaldocent en tekentherapeut en wil graag in Lochem en omgeving haar manier van lesgeven en therapiebedrijven presenteren.

Foto Kompassie Lochem2Zij gebruikt de tekentaal met veel enthousiasme en compassie en kan haarfijn uitleggen wat dat inhoudt. Tussen 14:30 uur en 16:00 uur kunt u vrijblijvend binnenlopen om een praatje met haar te maken en alle informatie hieromtrent te verkrijgen. Josée werkt vanuit creatieve bewustwording en doet dit middels tekenen, schilderen, collages maken en werken met veel verschillende werkvormen en materialen. Naast het aspect bewustwording wordt de kunstenaar in je gekieteld en aangeraakt en kunnen er zomaar prachtige kunstwerken bij je tevoorschijn komen. Dit is echter niet het vooropgezette plan. Het plezier in het creatief bezig zijn staat ten allen tijde voorop.

Josée van der Staak is ook zangeres
Josée van der Staak is ook zangeres

Op 22 februari en op 15 maart a.s. houdt Josée in de Lochemse Kunstfactor tweemaal dezelfde workshop in het teken van compassie. U kunt meedoen en ervaren hoe dit is, van 10:00 uur tot 17:00 uur. Een dag helemaal voor jezelf om te ontdekken waar jouw compassie ligt. Wat is compassie voor jou, welke kleur en welke vorm heeft compassie voor jou? Hoe draag jij compassie uit? In deze workshops wordt dat allemaal duidelijk. Ben je nu al nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op www.amare-atelier.nl voor meer informatie over onder meer de prijs van de workshops en zie tevens wat er naast deze workshops nog meer mogelijk is.

Kortom, op 21 februari a.s. tussen 14:30 uur en 16:00 uur ontvangt Josée van der Staak u graag in de Lochemse Kunstfactor, Markt 3 te Lochem. U kunt dan ook aangeven of u mee wilt doen met de compassieworkshop. Een mailtje sturen naar joseevanderstaak@hetnet.nl kan ook om u aan te melden voor deelname aan de workshops van 22 februari of 15 maart.