Deep Listening Luistertraining voor (zorg)professionals

Als je beroepsmatig veel luistert, herken je vast wel dat het vaak voelt als hard werken, dat luisteren. Je kunt er aan het einde van de dag moe en ontevreden uitkomen. Of wellicht ben je vaak afgeleid tijdens het luisteren, door je gedachten en oordelen of omdat je al bezig bent met je reactie op wat gezegd wordt. 

De Deep Listening Luistertraining biedt voor deze situaties handvatten om écht te luisteren met behoud van energie.

De 1-daagse Deep Listening Luistertraining is een ervaringsgerichte kennismakingstraining die je leert met heel je wezen aanwezig, in compassievol contact en met behoud van energie te luisteren. Geschikt voor professionals uit care, cure en ggz, voor managers, coaches, (mindfulness-)trainers, rouwbegeleiders, geestelijk verzorgers en anderen die met mensen werken en de wens hebben om hun eigen luisterpraktijk te verdiepen.

Deze training scoort hoorg bij (zorg)professionals: Relevant voor mijn werk: 97%, Zou deze training aanraden: 91%, Deskundige trainer: 99%.

Deze training o.l.v. Harriët Messing wordt nu ook aangeboden in de regio Gelderland/Overijssel: op 4 juni 2019, in ’t Stadshuus, Markt 3 in Lochem van 09.30– 17.00 uur (inloop vanaf 09.00 uur). Prijs: € 114,95 incl. BTW. Doe je mee?

Kijk op: https://re-minding.nl/trainingen/deep-listening-training/voor meer informatie. 

Info:harriet.messing@gmail.comof 06 20154506

Foto: Bernadet de Prins

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *