Licht van Gudula – meditatie o.l.v. Henk van Glabbeek

Op zaterdag 25 maart zal in de Gudulakerk in Lochem een meditatieconcert gehouden worden van Licht van Gudula. Henk van Glabbeek, multi-instrumentalist uit Deventer, gaat tijdens deze bijeenkomst meditatieve muziek spelen uit verschillende culturen op verschillende instrumenten. De muziek wordt telkens afgewisseld met stilte.
De toegang is vrij. Er wordt een vrijwillige donatie gevraagd bij de uitgang.

Henk van Glabbeek, creatief directeur van Cultuurbrugmedia, oprichter van stichting One World Jam en initiatiefnemer van Face2Face projecten jeugdwerk in Apeldoorn, wijdt zijn leven aan het bouwen van bruggen tussen culturen, generaties en de verschillende sociaal-economische lagen binnen de samenleving. Als multi-instrumentalist speelt hij op veel traditionele instrumenten uit China, Perzie, Turkije, India, Armenië en nog vele andere landen. Door de jaren heen heeft hij een breed netwerk opgebouwd van muzikanten over de hele wereld en heeft hij veel verschillende wereldmuziekprojecten georganiseerd met als doel de wereld te laten zien hoe mooi het is als culturen elkaar ontmoeten in de sfeer van een open geest en creativiteit.

Licht van Gudula is een project van KomPassie Lochem en wordt 4 keer per jaar gehouden in de Gudulakerk in Lochem. Het wordt georganiseerd door een werkgroep bestaande uit: Corien Veenhuizen, Toos de Zeeuw, Pieter van de Pol, Ben Hemmer en Gerthe Lamers.

Datum: zaterdag 25 maart

Tijd: 20 – 21 uur

Locatie: Gudulakerk Lochem, Markt 1

Entree: vrijwillige bijdrage

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *