Licht van Gudula – meditatie o.l.v. Henk van Glabbeek

Op zaterdag 26 maart zal in de Gudulakerk in Lochem, voor het eerst na maanden, weer een editie gehouden worden van Licht van Gudula; een meditatie met muziek en stilte. Henk van Glabbeek, multi-instrumentalist uit Deventer, gaat tijdens deze bijeenkomst meditatieve muziek spelen uit verschillende culturen en op verschillende instrumenten.De muziek wordt telkens afgewisseld met enkele minuten stilte. Licht van Gudula is een ‘inloopconcert’ wat begint om 19 uur en eindigt om 21 uur. Bezoekers kunnen komen en gaan wanneer zij dat wensen. De toegang is vrij. Er wordt een vrijwillige donatie gevraagd bij de uitgang.

Henk van Glabbeek, creatief directeur van Cultuurbrugmedia, oprichter van stichting One World Jam en initiatiefnemer van Face2Face projecten jeugdwerk in Apeldoorn, wijdt zijn leven aan het bouwen van bruggen tussen culturen, generaties en de verschillende sociaal-economische lagen binnen de samenleving. Als multi-instrumentalist speelt hij op veel traditionele instrumenten uit China, Perzie, Turkije, India, Armenië en nog vele andere landen. Door de jaren heen heeft hij een breed netwerk opgebouwd van muzikanten over de hele wereld en heeft hij veel verschillende wereldmuziekprojecten georganiseerd met als doel de wereld te laten zien hoe mooi het is als culturen elkaar ontmoeten in de sfeer van een open geest en creativiteit.

Licht van Gudula is een project van KomPassie Lochem en wordt 4 keer per jaar gehouden in de Gudulakerk in Lochem. Het wordt georganiseerd door een werkgroep bestaande uit: Corien Veenhuizen, Pieter van de Pol, Ben Hemmer en Gerthe Lamers.

Datum: zaterdag 26 maart

Tijd: 19 – 21 uur

Locatie: Gudulakerk Lochem, Markt 1

Entree: vrijwillige bijdrage

Reserveren via deze link: https://www.eventbrite.nl/…/tickets-licht-van-gudula…

Leave a Reply

Your email address will not be published.